Gratis frokostmøte

Hvordan forebygge og håndtere konflikter?

Velkommen til frokostmøte den 11. September!

Konflikter på arbeidsplassen kan føre til dårlig stemning, tapt produktivitet, økt sykefravær, økt sykenærvær og høyere turnover. Den egalitære og konsensussøkende skandinaviske kulturen kan føre til at mange ledere kvier seg for å gå inn i konflikter selv når det er klart nødvendig. Hvordan skal du møte kolleger du opplever som vanskelige? Hva handler konflikten egentlig om? Hvem «eier» konflikten? Skal man involvere noen utenforstående? Hva kan bidra til at ikke konflikten vokser, men at alle vokser på konflikten?

Tre innledere forsøker å gi noen svar på hvordan vi kan og bør nærme oss konflikter på en konstruktiv måte, slik at konflikter ikke bare er kilde til ubehag, men også til læring og utvikling.

Innlegg:

  • «Konfliktunngåelse, ris til egen bak? De fleste konflikter kommer aldri til overflaten»: Christian H. Rafn, leder av Sunne organisasjoner
  • «Varme konflikter – et organisatorisk perspektiv»: Robert Salomon, seniorforsker, Arbeidsforskningsinstituttet, OsloMet og redaktør av boken med samme navn.
  • «Empatisk kommunikasjon – et relasjonelt perspektiv»
    Jannicke Heyerdahl-Larsen, universitetslektor OsloMet

Robert Salomon

Christian H. Rafn

Jannicke Heyerdahl-Larsen

 

 

 

 

 

 

Møtet er gratis, men krever påmelding (christian@sunneorg.no). Det er også mulighet for å streame møtet live på facebook: www.facebook.com/SunneOrganisasjoner

Sted: Helt Sentralt, Strandgata 19 (Oslo)
Tid: 8:15 – 10:00 (Frokost fra 08:15 – 8:45. Innlegg og dialog fra 8:45 – 10.00.
Velkommen!

Vert: Jørgen Rafn, Konflikthåndtering.org

By |2018-08-27T16:58:24+01:00august 17th, 2018|Categories: Ukategorisert|1 kommentar

About the Author:

One Comment

  1. Tordis Irene Hage 31. august 2018 at 13:20 - Reply

    Ser frem til frokostmøtet om konflikthåndtering på arbeidsplassen

Legg igjen en kommentar